Tablou cu licheni personalizat pentru parinti

149,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Introduceti aici textul personalizat pentru tablou!
Disponibil in stoc

Tablourile cu licheni sunt realizate de noi cu ajutorul dumneavoastra. Noi va propunem un model de tablou, insa daca dorinti sa scimbati textul, se rezolva foarte usor. Tot ce aveti de facut este sa ne lasati un mesaj sau sa ne sunati, spuneti ce vreti sa schimbati, iar noi ne ocupam de restul.

O sa decoram tabloul in culori vesele, il ambalam pentru a fi gata de oferit cadou si il trimitem catre dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Tablourile sunt de dimensiunea A4.

Livrearea se realizeaza in aceeasi zi in Craiova, in 24-48 de ore in satele si comunele din Dolj si in 1-3 zile lucratoare prin curierat rapid in toata tara!

Daca va intrebati de ce sa cumparati un tablou cu licheni atunci noi va raspunde foarte simplu. Nu le cumparati neaparat pentru frumusetea lor, ci pentru beneficiile acestora.

Lichenii prezervați oferă multe beneficii la care nu te aștepți: 

  • Sunt o metoda eficienta de a combate alergenii, rețin particulele de praf;
    • Nu atrag insectele;
    • Regleaza temperatura si incetinesc procesul de ardere (in caz de incendiu);
    • Imbunatatesc starea de sanatate a celor cu probleme respiratori.

✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.