Tablou cu licheni personalizat cu poze

299,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Tabloul acesta cu licheni este cadoul perfect pentru a ramane amintire peste ani. Atunci când îți dorești ca ceea ce ai oferit să fie păstrat, poți alege un tablou personalizat cu poze si mesajul dorit de tine.

Tabloul cu licheni pentru invatatoare este realizat cu pozele copiilor din clasă și poza doamnei învățătoare (sau educatoare, profesoară sau dirigintă) și are o dimensiune de 40x30 cm. Întrucât pentru cadrele didactice, fiecare grupă de copii este specială, acest tablou va fi acea amintire emoționantă peste mulți ani, când toți vor fi adulți.

Alege un cadou plin de suflet pentru a-l oferi la final de an școlar și poate la final de ciclu școlar, la absolvire.

Tabloul este realizat cu licheni frumos colorați și își va păstra aspectul rafinat până la 10 ani.

Comandă online sau telefonic un tablou cu livrare în toată țara.

Termen de livrare aproximativ 2 zile.

Procedură: Trimiteți pozele si numele pe whatsapp la 0744197536 si vom reveni cu macheta si poza tabloului înainte de livrare.

După ce avem confirmarea că tabloul vă place, vom expedia tabloul prin curier rapid.✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.