Set lumanari nunta cu flori uscate

620,00 RON
Livrare gratuita
Disponibil in 5-7 zile de la comanda

Un set de lumanari cu flori in nuante placute. Florile folosite sunt flori uscate si criogenate, astfel ca lumanarile sunt potrivite pentru miresele care-si doresc sa pastreze lumanarile ca amintire.

Lumanarile sunt realizate din parafina de calitate si au inaltimea de 40 cm.

Setul de lumanari pentru nunta se poate realiza pe comanda cu livrare in Craiova sau in toata tara, in orice perioada din an.

Pentru comenzile de nunta sau cununie comanda se plaseaza cu minimum 8 zile in avans, iar livrarea are loc dupa trimiterea pozei cu produsul finit catre dvs.

Comanda se considera acceptata doar in urma achitarii unui avans de minimum 50% din valoarea comenzii.

Garantie: De peste 7 ani livram cadouri si produse handmade in toata tara. Garantam eventualele pagube provocate prin curier prin refacerea produsului sau returnarea sumei. In cazul returnarii sumei, produsul deteriorat trebuie returnat catre noi ambalat in conditii de siguranta si apoi se va returna suma achitata.

✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.