Bratari nunta din flori uscate

44,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Brățările domnișoarelor de onoare cu flori uscate sunt bijuterii delicate și pline de semnificație, ce adaugă o notă specială la orice nuntă. Aceste minunate accesorii sunt create cu măiestrie, încorporând flori uscate cu atenție alese și fixate în brățări subțiri și elegante. Fiecare brățară este unică, potrivindu-se temei și culorilor nunții.

Aceste brățări nu numai că încântă ochiul, dar și capturează frumusețea efemeră a florilor, oferindu-le un nou scop într-un moment atât de important. Ele reprezintă legătura strânsă dintre domnișoarele de onoare și mireasă și servesc ca amintiri vii ale zilei speciale. 

De peste 7 ani, noi, cei de la raftulcucadouri.ro cream buchete, lumanari nunta personalizate și accesorii precum brățări, cocarde, coronițe de mireasă pentru mirese din Craiova și toată țara.

Livrăm prin curier național oriunde în România.

Nuanțele se pot modifica la cerere.

✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.