Cos cadou Purple

210,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Cosul cu dulciuri si vin acesta este un cadou aparte, deosebit pentru o persoana speciala. Este ideal daca doriti sa faceti o impresie buna si o amintire de neuitat. Se poate oferi în dar de Crăciun, de 1-8 Martie, de Paste, de zi de naștere sau zi de nume.

Poți alege un coș cadou cu ciocolată pentru a transmite La mulți ani, Mi-e dor de tine, Vă iubim sau Vă apreciem.

Include felicitare cu mesajul dorit de dvs.

Livrare în Craiova în 24 de ore prin curier propriu, direct la destinatar, ambalat în folie de cadouri.

Contine:

-Panettone

-Mini ciocolate Milka moments

-Bomboane Heidi

-Cana cu imprimeu

-Diverse sortimente de ciocolata

Pachetul conține 7 produse.

In cazul in care la data comenzii lipseste un produs din cele mentionate, se va inlocui cu un produs similar ca valoare si aspect.

Surprinde un membru al familiei, oferă un cadou nașilor, mulțumește unui partener de afaceri cu un coș cadou. Adaugă și un buchet de flori naturale cu livrare la domiciliu pentru cadouri complete!

✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.