Cos cadou pentru iubitorii de branzeturi

699,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Ai nevoie un cadou inspirat, la care sigur nu se asteapta și pe care să-l aprecieze? Iată o idee de cadou coș gourmet, un coș cadou pentru iubitorii de branzeturi, asortate cu fructe, pe care îl poți dărui indiferent de sezon sau de ocazie.

Noi am creat acest coș cadou în repetate rânduri, uneori pentru nași, uneori pentru tata, uneori pentru o surpriză în doi.

Am asortat tipuri de brânzeturi cu grisine și fructe, le-am așezat într-o lădiță rustică, am ambalat frumos și am atașat mesajul pe o felicitare tip card.

Nu putem promite că vom păstra exact aceleași produse sau aspectul va fi la fel, pentru că echipa noastră creează cadouri unice, dar putem să vă asigurăm că la final, coșul cadou gourmet comandat de dvs. va fi la fel de bogat și impresionant.

Datorită specificului perisabil, livrăm coșuri cadou cu brânzeturi și fructe doar în Craiova și Dolj, unde putem garanta transport propriu și în condiții sigure.

Coșurile cadou realizate de echipa raftulcucadouri.ro sunt cadouri perfecte pentru familie și chiar pentru parteneri de afaceri.

Dorești să oferi un cadou prin care să spui Mulțumesc! Un coș gourmet se asortează cu un buchet de flori mixte sau cu un coș de flori!

Pentru coșurile cadou comanda trebuie transmisă cu minimum 24 de ore înainte de data de livrare dorită.

Pentru acest coș gourmet livrarea este gratuită în Craiova, iar pentru localități din Dolj se aplică o taxă de livrare pe km, calculată dus-întors din Craiova.

✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.