Buchet 39 trandafiri rosii

589,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Comandă flori la domiciliu pentru orice ocazie! Aici, în magazinul nostru online de cadouri, vei putea găsi flori și cadouri pentru zi de naștere sau zi de nume, pentru a spune Te iubesc sau La mulți ani.

Buchetul prezentat este un buchet clasic cu trandafiri roșii, culoarea iubirii.

Acest buchet este realizat cu 39 trandafirii de cea mai senzuala si intensa culoare, rosu.

Rosul este culoarea pasiunii și a iubirii, asa ca acest buchet este unul cu totul fermecator, potrivit pentru a surprinde o persoana deosebita.

Poți alege buchete de flori cu livrare la domiciliu în Craiova și Dolj. Serviciul de livrare flori este disponibil zilnic pentru Craiova. 

Ai uitat de ziua cuiva? Nicio problema, primim comenzi inclusiv cu livrare flori în aceeași zi pentru magazinul de cadouri și flori din Craiova. Livrăm în aproximativ 1-3 ore, chiar și seara târziu.

Vrei să trimiți flori naturale în alte orașe din țara? Preluăm comenzi cu cel puțin 2 zile înainte de data dorită pentru livrare.

Vrei să oferi cadouri complete? Poți adăuga tablouri cu licheni, seturi de vin, torturi, baloane, trandafiri criogenati și multe alte.

✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.