Buchet trandafiri Albi superbi

739,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU B0A1

Va prezentam un buchet clasic, realizat cu 49 trandafiri albi superbi și îmbrăcat elegant cu ambalaj special pentru flori.

 Trandafirii albi exprima puritate si sinceritate, sunt atat de delicati si uimitori prin textura, incat femeile nu le pot rezista, pur si simplu.

Pentru buchetele de trandafiri asigurăm livrare inclusiv in aceeasi zi în Craiova si localitati din Dolj.

Livrăm buchete impresionante cu trandafiri în toată țara în 24 de ore.

Buchetele realizate de florăria noastră din Craiova au la bază flori proaspete, păstrate și îngrijite cu atenție, pentru ca surprizele voastre să fie cu adevărat uimitoare!

Cui poți oferi un buchet cu trandafiri? Alege pentru soția sau iubita ta un buchet impresionant cu trandafiri. Poți comanda un buchet de de trandafiri roșii sau poți alege o altă culoare de trandafiri pentru mama sau pentru bunica, pentru soacră sau pentru soră, pentru nașă sau moșică, pentru șefa sau managerul cu care lucrezi.

Pozele prezintă buchete reale, realizate de echipa raftulcucadouri.ro

Adaugă florilor și cadouri dulci pentru cadouri complete!

✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.