Trandafir criogenat I love you

99,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Trandafirul criogenat încorporat într-o decorațiune sub formă de inimă și amplasat într-un glob de sticlă decorat cu licheni prezervați verzi. Alege un trandafir criogenat pentru a spune un Te iubesc sau I love you elegant și nemuritor. 

Trandafirul criogenat este acea floare atât de specială pentru că nu se ofilește și poate fi păstrată ani la rândul în casa ei.

Vrei să îi oferi o surpriză și o declarație în același timp? Alege una dintre cele mai iubite flori - Trandafirul criogenat ce spune I love you pentru tine.

Suportul in forma de inima vine insotit de un mesaj personalizat si un glob de sticla cu licheni si trandafir criogenat. Dimensiune 20x19 cm, diametrul trandafirului 3-4 cm.

Livrarea se face în 1 zi în Craiova și 1-2 zile de la comandă în orice oraș din România. 

Expediem cadouri cu trandafiri criogenati în toată țara și în alte țări din Europa (termen de livrare 4-7 zile)!

Cauți un trandafir criogenat sau un cadou pe care să-l păstreze? Această decorațiune personalizată cu mesajul ”I love you” poate fi acel cadou special de care ai nevoie!

De asemenea, poți adăuga și un tablou cu licheni sau chiar un buchet inedit din dulciuri pentru ca surpriza să fie cu adevărat completă. 

Scrie-ne mesajul tău și vom atașa inclusiv o felicitare tip card, scrisă de mână, cu gândurile tale.

✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.