Tablou Padurea cu licheni decorativi

490,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Un tablou cu licheni prezervati ce reda imaginea mici păduri colorate. O idee de tablou ce poate înveseli o cameră din casa ta sau un birou, dar în același timp un cadou superb pentru prieteni, familie sau chiar pentru un manager/director.

Tabloul are dimensiunea 42x20 cm si este realizat cu licheni stabilizați și crengi de copac naturale.

Creat pornind de la ideea de a aduce un colțișor de natură în casă, tabloul cu licheni decorativi este plin de culoare și energie.

Putem livra acest tablou în Craiova în aceeași zi, aproximativ 3-5 ore, dar și în țară, în 1-2 zile.

Știi când ai nevoie de o pauză relaxantă după ore întregi de concentrare și îți cauți un punct din casă în care te pierzi cu privirea? Ei bine, acest tablou este exact acel colțișor de natură veselă ce te ajută să scapi de stres, dar căruia tu nu trebuie să îi duci grija. 

Așezat frumos pe perete, aduce liniște, bucurie, îmbină natura cu tehnici moderne și nu are nevoie nici măcar să îl ștergi de praf. În plus, aduce și multe alte beneficii la care nici nu te aștepți, precum faptul că lichenii prezervați absorb praful și umezeala excesivă din încăpere.

Nu cauți pentru tine, ci cauți un cadou pentru o persoană care are totul? Îți pot spune că și cea mai exigentă persoană îi va gasi un loc în casa sa sau în birou. De asemenea, pe lângă că este o idee practică, este o idee de cadou grozavă și pentru ocazii mai deosebite precum cununie, deschiderea unei afaceri sau drept cadou de casă nouă.

Nu uita, tabloul poate ajunge la tine sau direct la destinatar, cu o felicitare din partea ta.

Vrei mai multe informații? Ne poți suna sau scrie și la 0744197536.

Recomandari de intretinere pentru tablourile cu licheni:

  • Nu pozitionati produsul in lumina directa a soarelui;
  • Nu pozitionati produsul in apropierea unei surse directe de caldura;
  • Nu necesita udare, stropire sau altă întreținere

✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.