Tablou Majorat cu licheni - Mesaj standard

118,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Introduceti aici textul personalizat pentru tablou!
Disponibil in stoc

Un tablou cu licheni pentru majorat, atunci când vrei să oferi un cadou special la o vârstă atât de specială. Alege un tablou cu licheni pentru 18 ani, cu livrare rapidă, și spune un La mulți ani cum sigur nu se așteaptă!

Tablourile cu licheni sunt o idee minunată pentru a le oferi cadou, indiferent de ocazie! Se pot păstra ani mulți, sunt realizate cu materiale benefice sănătății și sunt foarte foarte iubite atât de doamne, cât și de domni.

Suntem rapizi, vom crea tabloul tău în culori vesele, îl vom ambala bine și va ajunge la tine în numai 1-2 zile lucrătoare. Livrăm în toată țara tablouri cu licheni cu mesaje standard sau personalizate.

Vrei să spui fiicei sau nepoatei ”La mulți ani” cu un cadou care să o inspire și pe care să îl păstreze mulți ani? Alege un tablou cu licheni, este creat cu un mesaj inspirațional și o siluetă. Dorești să oferi un cadou de majorat prietenei tale? Poți alege din modelele de tablouri cu licheni cu livrare în toată țara!

Tabloul cu licheni este realizat pe o ramă A4 (30x20cm) și include un mesaj standard. Culoarea ramei poate fi variată, se mai întâmplă să oscileze stocurile.

Dorești un mesaj personalizat în locul mesajului propus de noi? Vrei să schimbi copacul cu alt design, vrei să adaugi un mesaj al tău? Suntem flexibili, putem crea tablouri personalizate cu orice mesaj dorești. Scrie-ne, sună-ne sau lasă în comentarii dorințele tale sau click aici pentru un tablou cu licheni 100% personalizat.

Pe lângă aspectul superb, de ce să alegi lichenii în locul unui design clasic? Lichenii prezervați oferă multe beneficii la care nu te aștepți:

 • Purifica aerul din incaperi, induc o stare de bine si relaxare;
 • Sunt o metoda eficienta de a combate alergenii, rețin particulele de praf;
  • Nu atrag insectele;
  • Regleaza temperatura si incetinesc procesul de ardere (in caz de incendiu);
  • Imbunatatesc starea de sanatate a celor cu probleme respiratorii;
  • Rezista pana la 10 ani in conditii optime de pastrare.
 • Nu necesita tundere si niciun fel de întreținere;

✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.