Tablou licheni - La multi ani, Maria!

129,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Un tablou cu licheni pentru ziua numelui, atunci cand vrei sa oferi un cadou special intr-o zi speciala precum ziua numelui. Alege unul dintre modelele de tablouri cu livrare rapida pentru ziua numelui si ureaza un "La multi ani!" special celor care poartă numele Maria.

Tablouri cu licheni sunt foarte apreciate atat de domni cat si de doamne. Sunt foarte usor de pastrat si sunt realizate cu materiale benefice sanatatii și, în plus, sunt o decorațiune superbă pentru casă sau birou.

Tabloul cu licheni este realizat pe o ramă A4 (30x20cm) și include un mesaj standard. Culoarea ramei poate varia.

Suntem rapizi, vom crea tabloul tău cu atenție, îl vom ambala bine și va ajunge la tine in numai 1-2 zile lucratoare. Livrăm în toată țara tablouri cu licheni cu mesaje standard sau personalizate.

Pe lângă aspectul superb, de ce să alegi lichenii în locul unui design clasic? Lichenii prezervați oferă multe beneficii la care nu te aștepți:

  • Purifica aerul din incaperi, induc o stare de bine si relaxare;
  • Sunt o metoda eficienta de a combate alergenii, rețin particulele de praf;
  • Nu necesita tundere si niciun fel de întreținere.
  • Termen livrare: în maximum 1 zi în Craiova, luni-duminica.
  • În 24-48 ore în toată țara, luni-vineri.

✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.