Tablou cu licheni - Te port in sufletul meu

210,00 RON (TVA inclus) 245,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Introduceti aici textul personalizat pentru tablou!
Disponibil in stoc

Tablourile cu licheni sunt o excelenta idee de cadou si pot transmite mesajul vostru pentru o persoana draga. Tablou cu licheni si  mesaj "Te port in sufletul meu" poate fi oferit cadou impreuna cu o cutie de ciocolata.

De ce sa alegi tablouri cu licheni ?
- Lichenii nu se uda, nu se spala si nici nu necesita tundere! Cu alte cuvinte, nu necesita intretinere.
- Lichenii sunt plante 100% naturale care cresc in tarile nordice
- Se pretează la orice tip de incapere: birou, living, dormitor, hol, bucatarie, sediu de firma, etc.
- Lichenii stabilizati au o durata de viata de pana la 10 ani,
- Tablourile cu licheni au devenit un accesoriu modern și practic pentru design-ul interior,
- Sunt un cadou foarte apreciat de mulți oameni, aducand un colt de natura in incapere,
- In functie de mesaj , tabloul cu licheni, poate fi un cadou apreciat, potrivit pentru multe ocazii, inclusiv un Cadou de Craciun.Recomandari de utilizare – Tablouri cu licheni
- Tablourile cu licheni nu se expun in exterior.
- Lichenii nu se expun in bataia directa a razelor soarelui sau a altor surse articiale de lumina, nici in raza obiectelor de iluminat cu halogen (lumina calda). Acestea duc la deshidratarea lichenilor.
- Tablourile cu licheni nu se monteaza in imediata apropiere a unei surse de caldura ( calorifer, semineu, aparat aer conditionat )
- Nivel de umiditate recomandat din incapere este intre 45-65%. Lichenii stabilizati au nevoie de temperaturi intre 12°-30° de grade Celsius. Lichenii sunt si un bun indicator pentru umiditatea prea scazuta.
La o umiditate sub 40% lichenii isi schimba textura, devin rigizi. In cazul in care lichenii din decoratiunea ta au devenit prea rigizi, poti sa pulverizezi lichenii cu un puf de apa, doar pana ce isi revin.


Livrare în 1 zi în Craiova prin curier propriu   |   Livrare în 1- 3 zile în toată tara, prin serviciu de curierat național.

✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.