Tablou cu Licheni O educatoare

146,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Introduceti aici textul personalizat pentru tablou!
Disponibil in stoc

Este omul langa care copilul tau mic isi petrece cel mai mult timp, in afara ta, si tocmai de aceea copilul tau o iubeste. Iar tu vrei sa-i multumesti intr-un mod cat mai elegant si sa-i arati ca o apreciezi pentru rabdare si efort. 

Poti alege un cadou de multumire realizat manual, personalizat, decorat cu licheni prezervati.

Foloseste rubrica PERSONALIZARE pentru a ne lasa numele si mesajul pe care doresti sa il scriem pe tablou.

Sunt atat de cunoscute si in trend aceste cadouri, incat este imposibil sa nu il aprecieze si cu siguranta il va pastra amintire.

Tablourile cu licheni sunt realizate pe o rama dimensiunea 21x29 cm. Culoarea ramei poate varia, in functie de stocul la data comenzii.

Livrarea se face rapid, in aproximativ 1-2 zile (daca localitatea unde doriti livrarea este o comuna sau sat, poate interveni o intarziere de 1 zi).

Plata prin ramburs sau cu cardul online.

✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.