Tablou cu licheni - Mesaj personalizat

149,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Introduceti aici textul personalizat pentru tablou!
Disponibil in stoc

Tablou cu licheni cu desing picioruse de copil este realizat special pentru a fi oferit cadou, noilor parinti, mosi sau nasi.

Este ceva diferit si special.

Mesajul este unul personalizat, daca nu va place cel ales de noi trebuie doar sa ne scrieti un mesaj sau sa ne sunati pentru a va alege propiul mesaj, astfel o sa aveti un tablou personalizat 100%.

Suntem o echipa flexibila si rapida, o sa decoram si ambalam cat mai repede tabloul si o sa ajunga la dumneavoastra in cel mai scurt timp. Tablourile au dimensiunea A4.

Livrarea in Craiova se realizeaza in aceeasi zi, in sate si comune din Dolj in 24-48 ore si in 1-3 zile lucratoare prin curierat rapid in toata tara.

Tablourile cu licheni sunt un cadou nu doar frumos ci si benefic pentru sanatate, va las in continuare cateva motive in plus pentru a comanda un astfel de tablou :

- Purifica aerul din incaperi, induc o stare de bine si relaxare;

- Sunt o metoda eficienta de a combate alergenii, rețin particulele de praf;
-  Nu atrag insectele;
-  Regleaza temperatura si incetinesc procesul de ardere (in caz de incendiu);
-  Imbunatatesc starea de sanatate a celor cu probleme respiratori.

✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.