Tablou cu licheni Matusa

79,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Mesajul tabloului cu licheni pentru mătușă nu poate exprima mai bine relația dintre nepoți și mătușă. 

Atunci când mi-a scris o clientă pentru a realiza un tablou pentru mătușă, acest mesaj mi s-a părut atât de emoționant și atât de real! Mi-am închipuit cum mătușa care va primi un astfel de tablou îl va pune cu grijă pe biroul unde lucrează zilnic sau pe noptiera de lângă pat de parcă acolo ar fi stat dintotdeauna. 

Dacă ai intrat în magazinul nostru căutând un cadou pentru ziua mătușii, 8 martie sau chiar fără motiv și dai click pe acest tablou, tocmai ai găsit cadou potrivit!

Tabloul cu licheni pentru mătușa poate conține mesajul standard prezentat sau mesaj personalizat și chiar numele tău, cel care trimiți, și se poate livra în toată țara prin curier în 1-2 zile lucrătoare.

De asemenea, îl putem expedia ambalat de cadou direct către mătușa destinatara, sigur ar fi surprinsă!

Dimensiunea tabloului este 30x21 cm, A4. Culoarea ramei poate fi alba, gri sau neagra.

Material folosit: licheni prezervați, hartie, rama foto.

Posibilitate personalizare: da.

Termen livrare: zilnic in Craiova, 1-2 zile in Romania.

✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.