Tablou cu licheni - cadou Absolvire

129,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Dragă absolvent,

Sărbătorești un moment special în viața ta - absolvirea. Efortul, dedicarea și perseverența pe care le-ai demonstrat de-a lungul anilor merită să fie celebrate printr-un cadou de absolvire memorabil. 

Cadoul acesta nu este doar un obiect material, ci un simbol al aprecierii și recunoașterii pentru munca depusă de tine. Într-un mod subtil, încorporează amintiri și mesaje de încurajare pentru viitorul tău. Este un cadou care îți amintește de drumul parcurs și te inspiră să mergi mai departe.

Absolvirea este o bornă importantă în viață, dar nu este sfârșitul călătoriei tale. Este doar începutul unei noi etape, plină de oportunități și provocări. În darul acesta, am încercat să oferim încurajare constantă, pentru a te ghida în zilele următoare și pentru a te susține în momentele dificile.

Sperăm că acest cadou special îți va aduce zâmbetul pe buze și o privire plină de speranță pentru viitor. Ești un absolvent extraordinar, cu un potențial imens.

Dimensiune tablou 30x21 cm

Ramă albă sau neagră.

Posibilitate personalizare imagine și/sau mesaj.

Livrare în 1-2 zile în toată țara.


✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.