Tablou cu licheni Anotimpurile pentru nasi

259,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Plin de culoare precum anotimpurile, tabloul cu licheni pentru nași este o idee excelentă de cadou, indiferent de ocazie.

Cu dimensiunea 30x21 cm, într-o ramă albă, tabloul conține un mesaj, o imagine a unui copac colorat și siluetele nașilor și finilor.

Indiferent că ai nevoie de un cadou de Crăciun, de Paști, de zi de naștere sau aniversare, un tablou cu licheni poate fi o variantă perfectă de cadou pentru nași.

Tabloul cu licheni se poate livra în Craiova în aceeași zi sau în toată țara în 24-48 de ore.

Pe lângă aspectul extraordinar într-o casă, un tablou cu licheni aduce și beneficii pentru sănătate datorită capacității acestora de a absorbi praful și umiditatea din încăperea în care este amplasat.

Vrei să faci un cadou surpriză? Putem livra tablouri cu licheni direct la destinatari, ambalat de cadou, împreună cu o felicitare tip card.

Ai nevoie de mai multe informații? Ne poti suna sau scrie si la numarul 0744197536

✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.