Rama Cu Licheni Hexagon

740,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

O piesă decorativă deosebită care îmbină geometria hexagonală cu elemente naturale precum lichenii. Această creație ar aduce în interior un sentiment de conexiune cu mediul natural și o estetică unică

Această ramă hexagonală cu licheni ar putea fi suspendată pe perete sau folosită ca o piesă centrală în decorul unei camere. Ea îmbină cu succes elemente naturale și geometrice, aducând o notă de frumusețe naturală în spațiul interior. Este o adiție decorativă care ar putea aduce un sentiment de liniște, conectare cu natura și estetică sofisticată în orice locuință sau mediu.

Culoare rama:  negru

Dimensiune : 70x50

Termen de livrare 1-2 zile, prin curier rapid.

Informatii despre licheni:

Tablourile cu licheni naturali stabilizați ofera prospețime oricărui spațiu, fie el un spatiu de locuit, un birou sau spatii comerciale. Acestea sunt ideale pentru cei care isi doresc să aducă natura în casa lor printr-un decor superb, fără insa a fi nevoiți să se ocupe de întreținerea plantelor. Prin prezența lor, aceste tablouri contribuie la reducerea stresului, stimularea creativității, sporirea productivității și îmbunătățirea calității aerului din incapere.✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.