Festés zuzmókkal a tanárnak, pedagógusnak vagy igazgatónőnek

249,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

A zuzmófestmények tökéletesek tanév végi ajándéknak, hogy köszönetet mondj egy szeretett tanárnak, hogy évekig emlékezzenek rá.

Válasszon egy festményt egy személyre szabott üzenettel, az Ön nyelvén, a személyzet részéről annak a tanárnak, tanító néninek vagy igazgatónak, aki az együtt töltött évek alatt nyomot hagyott a gyerekek oktatásában.

Akár román, magyar, angol, olasz, spanyol, francia vagy német nyelven szeretné, a zuzmófestmény nagyszerű ajándék.

Rendelje meg online vagy whatsappon a 0744197536-os számon, romániai vagy európai szállítással.

Méret 40x30 cm. Keret színe: fehér vagy fekete. A keret színei a készletváltáskor kissé eltérhetnek. A név és az üzenet tetszés szerint személyre szabható.

Tablourile cu licheni sunt perfecte pentru cadourile de final de an școlar, pentru a spune Mulțumesc unui cadru didactic îndrăgit, pentru a rămâne amintire peste ani.

Alege un tablou cu un mesaj personalizat, în limba ta, din partea colectivului pentru educatoare, învățătoarea sau diriginta care și-au pus amprenta asupra educației copiilor în anii petrecuți împreună.

Fie că îl dorești în română, maghiară, engleză, italiana, spaniolă, franceză sau germană, tabloul cu licheni este un cadou minunat.

Comandă online sau pe whatsapp la 0744197536 cu livrare în România sau în Europa.

Dimensiune tablou 40x30 cm. Culoare ramă: alb sau negru. Culorile lichenilor pot oscila puțin la modificarea stocurilor. Numele și mesajul se pot personaliza după preferințe.

✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.