Buchet 151 trandafiri colorati

1.999,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Daca doriti sa surprindeti persoana iubita, va ajutam noi!

Femeile iubesc trandafirii, cu cat mai multi cu atat mai bine, asa ca acest buchet este ideea perfecta pentru a surprinde uimitor persoana speciala din viata dumneavostra.

Trandafirii sunt cele mai indragite flori în buchete cu livrare, cu care nu aveti cum sa gresiti.

Buchetul propus este realizat din 151 trandafiri colorati și se poate livra în Craiova, prin curier propriu, în aproximativ 2-4 ore de la comandă sau în toată țara (prin parteneri locali) în 24 de ore.

Aspectul final al buchetului cu 151 trandafiri poate varia, în funcție de tipul de trandafiri din stoc la data comenzii.

Comandati chiar acum buchete cu livrare rapida in Craiova și în toată țara!

Poți spune Te iubesc sau La mulți ani, poți sărbători o aniversare importantă cu buchete impresionante din trandafiri proaspeți!

Trandafirii naturali vor fi întotdeauna perfecți în limbajul iubirii!

✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.