Bonsai Gingseng - 20-30cm

63,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc limitat

Bonsai Ginseng sau Ficus ginseng este o plantă potrivită pentru cei care își doresc o plantă rezistentă. Colțul verde din casa ta se va înfrumuseța cu o plantă ușor de întreținut. 

Vrei sa faci un cadou unei persoane dragi? Fie că este domn sau doamnă, se va bucura nespus de acest copac în miniatură.

Livrare exclusiv in Craiova! Se livrează ambalat de cadou. Înălțime 25-30 cm inclusiv ghiveci.

Ficusul Ginseng este planta cea mai ușor de întreținut din categoria bonsai și este foarte apreciat ca bonsai de interior.

Planta are rădăcini puternice, evidente deasupra solului, decorative și frunze ovale, într-o nuanță de verde închis. Face parte din categoria bonsailor, cu o creștere rapidă și trebuie tăiat încă de la începutul creșterii pentru a se obține forma dorită.

Comandă bonsai online cu livrare rapidă pentru a-l dărui sau pentru casa ta!

Necesar apăBonsaiul Ficus Ginseng se udă moderat, lăsând substratul să se usuce bine între două udări. Nu se recomandă scufundarea vasului ca la alți bonsai, deoarece excesul de apă poate provoca putrezirea rădăcinii aeriene. Pulverizați frunzele cât mai des posibil. Evitați stagnarea apei vasul ghiveciului.

Lumină: Ficus ginseng preferă locuri cu lumină multă, dar nu direct pe el. Vara poate fi ținut afară, totuși ferit de razele soarelui.

Necesar fertilizare: la interval de două – trei săptămâni. În apa de udat se va dizolva îngrășământ pentru bonsai în cantitatea recomandată pe eticheta îngrășământului.

Tăierea și transplantarea: Scopul tăierilor la Ficus ginseng este menținerea formei acestuia. Transplantarea are loc o dată la 2-3 ani, se folosește pământ special pentru bonsai și tot acum se scurtează și rădăcinile astfel încât să îl puteți replanta în același ghiveci sau în unul de dimensiuni asemănătoare.

Dăunători: Ficusul ginseng este sensibil la acarieni și la păduchii de frunze.

Excesul de apă provoacă brunificarea frunzelor și căderea lor, dar și putrezirea rădăcinii aeriene.

ÎnmulțireÎnmulțirea Ficusului ginseng se face prin butași recoltați primăvara sau prin marcotaj aerian, însă dezvoltarea rădăcinilor aeriene se face greu.

Atenție la prezența animalelor de companie în preajma ficusului ginseng deoarece acesta poate fi toxic dacă este ingerat!

Notă: Forma și culoarea vasului pot varia, în funcție de disponibilitatea din stoc. Prețul afișat este per bucată.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Livrare exclusiv in Craiova!

✈ 

Livrare in Craiova prin curier propriu (la fiecare produs în parte este specificat cum se va realiza livrarea)

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Livrare în orașele principale din România prin serviciu de curierat național:

49,00 RON … 100,00 RON   →   21,00 RON

100,00 RON … 199,00 RON   →   18,00 RON

199,00 RON … 10.000,00 RON   →   0,00 RON

Pentru produsele ce se pot livra prin curier național livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni.

Livrare comune si sate - Pentru produsele ce se pot livra prin curier livrarea se face: Luni-Joi pentru comenzile sosite până în ora 14. Pentru comenzile sosite vineri-duminică expedierea se face luni, fără taxe pe km exterior.

Pentru produse perisabile (flori naturale, torturi, prajituri pentru care se realizează transport prin serviciu de livrare proprie) se achită separat transport 1.3 lei pe km, calculat dus întors. Un reprezentant al societatii vă va contacta separat pentru a stabili detaliile și modalitatea de plată.

În cazul în care apar deteriorări si/sau distrugere din cauza transportului, în cazul coletelor expediate în țară prin curier rapid, se va returna suma produselor în termen de pana la 7 zile pe baza inregistrarii video sau fotografiei produsului la primire.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Retururi

Produsele perisabile și/sau personalizate nu se pot returnaflori naturale, flori cu radacina - plante, trandafiri criogenati, torturi cadou, tablouri cu licheni, prajituri, buchete dulciuri, coșuri cadou, băuturi, ciocolată, ceaiuri.

Ai un termen de maxim 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

Pentru produsele neperisabile:

Produsele neperisabile se pot returna: bijuterii, alte obiecte de cadouri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), parfumuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), jucării etc.

- ai un termen de maxim 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

Pentru mai multe detalii vezi secțiunea Transport și retururi.